Tandberg MC er en familiebedrift som tilbyr kvalitetsprodukter, god service og gode priser til hovedsaklig trial-, enduro- og motocrossmarkedet i Norge.

Vi startet i 2013 med å importere og selge Ossa trialsykler i Norge, men har etter det skaffet oss en lang rekke interessante merker (bl.a. GASGAS, TRS, Montesa, Vertigo, Electric Motion, GRO, Hebo).
En sterk interesse for motorsykkelsport og idrett generelt blandt alle familiemedlemmene er motivasjonen bak dennen bedriften.

Tandberg MC er forhandler av GASGAS, som nylig ble en del av KTM Group (KTM, Husqvarna, GASGAS og WP).


Drive trafikkskole er genuint opptatt av å skape trygge og selvstendige sjåfører i trafikken.  De har avdeling i Hamar og på Stange. På Drive finner du 9 engasjerte og motiverte lærere som venter nettopp på deg!
Drive er en skole med bred erfaring og tilbyr opplæring på:

B &  B-automat, B96, & BE, A1, A2, & A, Oppgradering A1-A2, Oppgradering A2-A, AM146 (moped), og AM147 (mopedbil), S (snøscooter)

HMS snøscooter kurs for bedrifter.


Makks arbeider for å finne de  beste produktene på markedet for deg som motorsyklist og sluttbruker.

Vi er stolte av og kunne presentere et utvalg av produkter som vi mener er kanskje de beste i verden i sin kategori.

Makks Kjedeolje må du bare prøve, ingen over ingen ved siden. Forlenger levetiden på kjede med intill 100%

Makks Visor Vipes er et nytt banebrytende produkt, selvfølgelig med helt fantastisk funksjon. Ta kontakt for mer informasjon om våre produkter.


Salvesen & sønn holder til på Stange ved Hamar.

De tilbyr blandet annet : Pulverlakkering, deler, verkstedtjenester og noe kjøreutstyr

Vinterlagring til MC kr. 2789,- (med vask og  tilstandsrapport, batteriet vedlikeholdlades, de går gjennom checkpunkter på din Mc, tar service på gafler og mc etter avtale. Tar Tilstandsrapport av sykkelen din som er inkludert i vinterlagring. De henter og leverer din MC innen en omkrets på 50km etter avtale. 

Midt Finnmark motor AS ble etablert september 2005, og drives i dag av Jan Ole Benjaminsen og Frode Nilsen.
De klargjør alle kjøretøy før de selges med garanti. De selger alt av Yamaha sine motoriserte produkter og tilbyr service på alle merker snøskuter, atv, mc og båtmotorer. Noe av det Midt Finnmark motor AS tilbyr per i dag er:
Skifte av bilglass fra Riis bilglass, reparerer steinsprutskader på frontruter, selger nye og brukte biler, og skaffer bilen du vil ha på etterspørsel.
De er merkeforhandlere for Yamaha snøscooter, ATV, båtmotorer, aggregat, snøfreser, moped.  "Vårt mål er å kunne levere kvalitetsprodukter og god service til alle våre kunder."

 

 

Ønsker du bli vår samarbeidspartner?

Kontakt oss

Ønsker dere bli vår samarbeidspartner? 
Ta kontakt med oss !

Navn  
E-post  
Melding  

 

 

 

© Funduro AS |Org.nr. 926575074 | E-mail: info@funduro.no |  Tlf. 40337706 | All rights reserved

Hjemmesiden er under oppdatering, men kontakt oss gjerne på Facebook 
Funduro AS